Агенция за недвижими имоти Кроспойнт

 
 
Агенция за недвижими имоти Кроспойнт дава под наем заведения в София: заведения, заведения в офис сгради, сладкарници, кафенета, бързи закуски и ресторанти. За да заредите детайлно търсене, моля използвайте нашата търсачка.

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Люлин 9, едностаен, наем: 200 евро, площ: 49кв.м

заведение, бърза закуска, под наем в люлин 9. намира се до училище, самостоятелна постройка, става и за магазин или офис. има трифазен ток. може ползване на 20м2 градина пред него.

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Център, едностаен, наем: 1000 евро, площ: 95кв.м

бърза закуска под наем в софия на много оживено място в центъра на града. може да се даде и за офис или магазин. има витрина, едно помещение-теракот и латекс, wc-теракот и фаянс, склад 20кв.м. в сутерен

Дава под наем заведение в София квартал: Слатина, едностаен, наем: 800 евро, площ: 100кв.м

самостоятелна постройка със статут на ресторант-кетъринг. състои се от кухня -35м2 и салон 70м2. иима изградена площадка за лятна градина 200кв. м. подходящ и за сладкарско производство. възможност за допълнително пристрояване(70-80 кв. м. ).

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Център, едностаен, наем: 1200 евро, площ: 34кв.м

бърза закуска под наем в софия. на две нива по 17м2. кота 0 - търговка част - теракот и витрина. сутерен - склад и санитарен възел - теракот.

Дава под наем автомивка в София квартал: Витоша, тристаен, наем: 1700 евро, площ: 280кв.м

автомивка със заведение и офис под наем в софия. с всички разрешителни. лице на главен булевард. състои се от два навеса със 6 клетки. собствен водоизточник, каломаслоуловител. към автомивката има оборудвано заведение с кухненски бокс с аспирация.

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Младост 1, едностаен, наем: 650 евро, площ: 172кв.м

бърза закуска, заведение, магазин, офис, под наем, 100 м2 салон-гранитогрес и латекс, кухня-5м2-теракот и фаянс, две тераси с обща площ 50 м2-гранитогрес и латекс. баня с тоалетна и тоалетна - теракот и фаянс. на трети етаж в офис сграда.

Дава под наем заведение в София квартал: Център, едностаен, наем: 800 евро, площ: 162кв.м

дава помещение под наем в център. статута му е за заведение, но не е работило, като такова. шпакловка и замазка. височина 2.60. има въздуховод за аспирация. трифазен ток. електрическата инсталация, трябва да се доизгради.

Дава под наем заведение в София квартал: Яворов, тристаен, наем: 1200 евро, площ: 195кв.м

дава заведение под наем в софия, разрешителни за ресторант, самостоятелна сграда, триетажна къща, с двор-120 кв.м. с навес, барбекю, два салона по 65 кв.м. с вентилация , кухня в приземен етаж с площ 65 кв.м. може и за офис.

Дава под наем заведение в София квартал: Княжево, едностаен, наем: 275 евро, площ: 75кв.м

дава заведение под наем в княжево. еднопространствено помещение, разделено на кухня и търговска част - гранитогрес и латекс, санитарен възел - теракот и фаянс. няма градина.

Дава под наем заведение в София квартал: Надежда 2, едностаен, наем: 650 евро, площ: 116кв.м

дава под наем заведение, кафе-сладкарница, бул. ломско шосе, в надежда 2. състои се 116 м2 на етаж 1, със стъпала над магазини и градина 70 м2 на кота 0 с изграден външен бар. пода е с теракот, стените латекс, с две wc

Дава под наем заведение в София квартал: Редута, едностаен, наем: 305 евро, площ: 26кв.м

дава под наем или продава магазин, заведение за бързо хранене.

Дава под наем заведение в София квартал: Иван Вазов, едностаен, наем: 430 евро, площ: 56кв.м

дава под наем търговски обект. статут на кафе бар.до училище.

Дава под наем заведение в София квартал: Оборище, едностаен, наем: 350 евро, площ: 85кв.м

дава заведение, кафе под наем в оборище. състои се от търговско помещение за 6-7 маси, офис, складово помещение, 2wc - теракот и фаянс. лятна градина - 25 м2. сот.

Дава под наем магазин в София квартал: Овча купел, едностаен, наем: 200 евро, площ: 53кв.м

магазин, офис, заведение тип кафене, под наем в софия, кв. овча купел. помещението е работило като кафене. мястото е чудесно за магазин, офис и кафе

Дава под наем заведение в София квартал: Гео Милев, едностаен, наем: 8000 евро, площ: 300кв.м

дава под наем оборудван ресторант с градина в гео милев. ресторанта е на две нива, кота 0-150 кв.м. и сутерен 150 кв.м. първо ниво е със оборудван бар, салон. пред салона има градина. в сутерен оборедвана кухня и втори салон обзаведен с маси и столове.

Дава под наем заведение в София квартал: Изток, едностаен, наем: 1300 евро, площ: 90кв.м

дава заведение, ресторант под наем с кухня и градина в самостоятелна сграда, квартал изток, град софия. градина около 200 кв.м., има салон с барплот, три стаи около 50 кв.м. в сутерен има кухня с външен вход към двора, асансьор към салона и гараж-склад.

Дава под наем заведение в София квартал: Медицинска академия, едностаен, наем: 2150 евро, площ: 127кв.м

търговско помещение в луксозна сграда, подходящо за заведение, аптека или друго. на оживено място медицинска академия, център, ндк. в строителство до юни 2019. състои се от салон 61.60 кв.м., бар 16.82кв.м., кухня 5.72кв.м., склад 5.2кв.м., wc 6.99кв.м.

Дава под наем заведение в София квартал: Борово, едностаен, наем: 800 евро, площ: 220кв.м

давам под наем напълно оборудван и действащ ресторант. салон с 50 места и градина с 30 места.

Дава под наем заведение в София квартал: Студентски град, едностаен, наем: 1500 евро, площ: 250кв.м

заведение с кухня и градина, ресторант под наем в студентски град. самостоятелна сграда състоящ се от салон около 200 кв.м. с кухня 50 кв.м. и градина 150 кв.м. има аспирация и вентилация.

Дава под наем заведение в София квартал: Овча купел 1, едностаен, наем: 500 евро, площ: 120кв.м

дава под наем кафе клуб-спа център с физиотерапия, оборудван и обзаведен, сауна, парна баня и хидромасажна вана. в момента има статута на кафе клуб и спа център. настилките са в по голямята част теракот и нов мокет в кафето