Агенция за недвижими имоти Кроспойнт

 
 
Агенция за недвижими имоти Кроспойнт дава под наем заведения в София: заведения, заведения в офис сгради, сладкарници, кафенета, бързи закуски и ресторанти. За да заредите детайлно търсене, моля използвайте нашата търсачка.

Дава под наем заведение в София квартал: Овча купел, двустаен, наем: 750 евро, площ: 70кв.м

дава под наем заведение за хранене, с аспирация, в квартал овча купел. има трифазен ток 11 квт

Дава под наем заведение в София квартал: Младост 1, едностаен, наем: 600 евро, площ: 80кв.м

дава под наем заведение бистро, близо до спирка окръжна болница. самостоятелна постройка има аспирация. пред него има маси и столове за външно ползване, с тротоарно право към общината. състои се от зала за консумация, кухня, 2 тоалетни.

Дава под наем заведение в София квартал: Люлин 7, едностаен, наем: 613 евро, площ: 58кв.м

дава под наем заведнеие, кафе в люлин 7. в самостоятелна сграда, има малка кухня с аспирация, вентилация, трифазен ток, климатик, видеонаблюдение, сот, wc.. в близост е до метростанция, училище, има човекопоток. отпред има градинка с кашпи.

Дава под наем заведение в София квартал: Горубляне, тристаен, наем: 1750 евро, площ: 300кв.м

самостоятелна сграда на главна улица. дава под наем помещение в центъра на горубляне, може да се ползва за заведение, магазин или други дейности, като цех, работилница, магазин за строителни материали, за фитнес, детски клуб, детска градина, учебен център

Дава под наем автомивка в София квартал: Надежда 2, двустаен, наем: 1150 евро, площ: 200кв.м

автомивка със заведение, кухня и офис под наем в надежда 2. има всички разрешителни. навес с три клетки. оборудвана е с две водоструйки и една прахосмукачка.

Дава под наем заведение в Банкя квартал: Център, едностаен, наем: 1700 евро, площ: 100кв.м

заведение под наем. самостоятелна сграда, разрешителни, вентилация, трифазен ток, кухня и салон-теракот и латекс, wc(теракот/фаянс), градина-40 места

Дава под наем автомивка в София квартал: Витоша, тристаен, наем: 1790 евро, площ: 280кв.м

дава под наем автомивка със заведение в софия. има всички разрешителни. лице на главен булевард. състои се от навес с 3 клетки. собствен водоизточник, каломаслоуловител. има оборудвано заведение с кухненски бокс с аспирация.

Дава под наем заведение в София квартал: Дружба 1, едностаен, наем: 3068 евро, площ: 500кв.м

дава под наем театър, театрална зала, зала за снимки, телевизионно студио в град софия, дружба 1, район искър, 300 кв.м. зала, обща площ 500 кв.м. с фоайе, 2 wc за гости, съблекални, склад, баня с wc за артисти. наема е без вкл. ддс

Дава под наем магазин в София квартал: Център, едностаен, наем: 434 евро, площ: 30кв.м

давам под наем магазин тип бързо хранене, кулинарен магазин, без аспирация. дава се без оборудване. може да се отдаде с продажба на наличното оборудване или да се наеме празно само помещението. по договаряне.

Дава под наем заведение в София квартал: Център, едностаен, наем: 1 евро, площ: 120кв.м

дава помещение под наем в център. статута му е за заведение, но не е работило, като такова. цена по договаряне. за ремонт. на шпакловка и замазка. височина 2.60. има въздуховод за аспирация. трифазен ток. електрическата инсталация, трябва да се доизгради.

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Левски, едностаен, наем: 511 евро, площ: 15кв.м

дава под наем, скара, павилион, бърза закуска, заведение, оборудван за скара на дървени въглища на оживена главна улица в квартал левски. павилиона е 15 кв.м. с място отпред за две маси с пейки. наем 2000 лева.

Дава под наем заведение в София квартал: Дружба 1, едностаен, наем: 1680 евро, площ: 105кв.м

заведение под наем, пицария под наем, самостоятелна сграда, оборудвана пицария, салон-105м2, градина-100м2, теракот и латекс, wc(теракот/фаянс)

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Младост 3, едностаен, наем: 766 евро, площ: 100кв.м

заведение за бърза храна под наем. каравана, до момента за приготовяне на бургери, салати и скара. дава се с оборудването. готово за работа. има офис с тоалетна който е до заведението

Дава под наем автосервиз в София квартал: Слатина, едностаен, наем: 700 евро, площ: 85кв.м

дава под наем помещение в квартал слатина, с лице на главна улица, подходящо за сервиз, магазин, гумаджиино, офис и др. локацията е подходяща както за магазин, така и за сервиз за гуми или заведение

Дава под наем заведение в София квартал: Медицинска академия, едностаен, наем: 635 евро, площ: 80кв.м

дава под наем заведение, кафене до медицинска академия. може да се ползва и заедно с прилежащ в съседство магазин с квадратура 70 кв м. може да се ползва и тротора за маси и столове, но се изисква разрешително.

Дава под наем павилион в София квартал: Дружба 1, едностаен, наем: 200 евро, площ: 17кв.м

дава под наем павилион подходящ за магазин, бърза закуска. настилки гранитогрес и дървена облицовка, ползва се wc в съседно заведение. има вда. навес отпред 12 кв. м.

Дава под наем заведение в София квартал: Център, едностаен, наем: 1900 евро, площ: 126кв.м

дава под наем заведение, бистро, бърза закуска в център. разрешителни на бистро, бърза закуска с възможност за производство на тестени изделия. има вентилация и аспирация, две санитарни помещения и малко задно дворче.

Дава под наем заведение в София квартал: Дружба 1, едностаен, наем: 3800 евро, площ: 300кв.м

заведение за бързо хранене под наем, ресторант под наем в софия. самостоятелна сграда. с всички разрешителни. площ 300 кв.м., състоящо се от кухня около 100 кв.м., салон и сервизни помещения. не е в жилищна сграда. има голяма градина отпред. магазин, офис

Дава под наем заведение в София квартал: Овча купел, тристаен, наем: 500 евро, площ: 110кв.м

дава под наем търговско помещение в момента оборудвано за спа център., може за кухня майка, кухня за производство на закуски или сладкарски изделия в софия, до автогара овча купел запад

Дава под наем заведение в София квартал: Медицинска академия, едностаен, наем: 635 евро, площ: 80кв.м

дава под наем заведение в района на медицинска академия, пирогов. площ на партер - продажбена около 38 кв. метра и подпартерно помещение - склад и баня с тоалетна - около 32 кв. метра. кафе.