Агенция за недвижими имоти Кроспойнт

 
 
Агенция за недвижими имоти Кроспойнт дава под наем заведения в София: заведения, заведения в офис сгради, сладкарници, кафенета, бързи закуски и ресторанти. За да заредите детайлно търсене, моля използвайте нашата търсачка.

Дава под наем заведение в София квартал: Република, едностаен, наем: 200 евро, площ: 80кв.м

дава под наем заведение с градина, бистро, на главен път, кв. република

Дава под наем заведение в София квартал: Света Троица, едностаен, наем: 300 евро, площ: 22кв.м

дава под наем търговски обект в света троица. подходящ за магазин, производство, салон за красота, офис, и други. намира се в не жилищна сграда.

Дава под наем заведение в София квартал: Студентски град, едностаен, наем: 1260 евро, площ: 67кв.м

заведение под наем в студентски град до унсс, със статут на кафе-аперитив, има възможност за смяна на статута, в чисто нова сграда, на супер комуникативно място с голям човекопоток.

Дава под наем магазин в София квартал: Център, едностаен, наем: 434 евро, площ: 30кв.м

давам под наем магазин тип бързо хранене, кулинарен магазин, без аспирация. дава се без оборудване. може да се отдаде с продажба на наличното оборудване или да се наеме празно само помещението. по договаряне.

Дава под наем заведение в София квартал: Люлин 3, едностаен, наем: 650 евро, площ: 110кв.м

дава под наем заведение в люлин 3. в близост до училище. самостоятелна сграда, състои се от салон с малка кухня с обща площ около 90 кв.м. и външна тераса 30 кв.м.

Дава под наем заведение в София квартал: Център, едностаен, наем: 1100 евро, площ: 100кв.м

търговски обект, магазин, офис, заведение, под наем в център, петте кьошета, софия. витрина. търговска площ 70 кв.м. и склад 30 кв.м. в в сутерен.

Дава под наем заведение в София квартал: Света Троица, едностаен, наем: 1500 евро, площ: 144кв.м

заведение, ресторант, зала под наем в света троица. в нежилищна сграда. напълно оборудвана и готова за работа зала за събития.

Дава под наем промишлено помещение в София квартал: Казичене, тристаен, наем: 500 евро, площ: 100кв.м

дава под наем сладкарски цех, фурна, кухня- майка, в казичене. цехът се намира в самостоятелна сграда подходящ за малки производствители от хранителната индустрия. има трифазен ток. работно помещение около 60 кв.м., миялно помещение, склад баня и wc.

Дава под наем заведение в София квартал: Студентски град, едностаен, наем: 7000 евро, площ: 450кв.м

заведение, ресторант, бистро под наем в студентски град. подходящ е за шоурум, магазин, офис и др. с витрина, голямо лице, ъглов. на главна улича с голям човекопоток. има вентилация, аспирация, два входа за клиенти, и два задни входа за зареждане

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Сердика, едностаен, наем: 766 евро, площ: 40кв.м

дава под наем заведение подходящо за магазин алкохол и цигари, кафе - сладкарница и др. намира се на оживено място в квартал сердика, софия

Дава под наем заведение в Банкя квартал: Център, едностаен, наем: 1499 евро, площ: 100кв.м

заведение под наем. самостоятелна сграда, разрешителни, вентилация, трифазен ток, кухня и салон-теракот и латекс, wc(теракот/фаянс), градина-40 места

Дава под наем заведение в София квартал: Иван Вазов, двустаен, наем: 2000 евро, площ: 84кв.м

дава под наем заведение в софия, кв. иван вазов, ново строителство, балкон, 2 помещения-кота 0-45 кв.м. и 1 етаж-39 кв.м.-от който 12 кв.м. е открита тераса. настилките са гранитогрес и латекс, wc(теракот/фаянс)

Дава под наем заведение в София квартал: Люлин 7, едностаен, наем: 613 евро, площ: 58кв.м

дава под наем заведнеие, кафе в люлин 7. в самостоятелна сграда, има малка кухня с аспирация, вентилация, трифазен ток, климатик, видеонаблюдение, сот, wc.. в близост е до метростанция, училище, има човекопоток. отпред има градинка с кашпи.

Дава под наем заведение в София квартал: Горубляне, тристаен, наем: 1750 евро, площ: 300кв.м

самостоятелна сграда на главна улица. дава под наем помещение в центъра на горубляне, може да се ползва за заведение, магазин или други дейности, като цех, работилница, магазин за строителни материали, за фитнес, детски клуб, детска градина, учебен център

Дава под наем автомивка в София квартал: Витоша, тристаен, наем: 1790 евро, площ: 280кв.м

дава под наем автомивка със заведение в софия. има всички разрешителни. лице на главен булевард. състои се от навес с 3 клетки. собствен водоизточник, каломаслоуловител. има оборудвано заведение с кухненски бокс с аспирация.

Дава под наем заведение в София квартал: Дружба 1, едностаен, наем: 3068 евро, площ: 500кв.м

дава под наем театър, театрална зала, зала за снимки, телевизионно студио в град софия, дружба 1, район искър, 300 кв.м. зала, обща площ 500 кв.м. с фоайе, 2 wc за гости, съблекални, склад, баня с wc за артисти. наема е без вкл. ддс

Дава под наем заведение в София квартал: Център, едностаен, наем: 1 евро, площ: 120кв.м

дава помещение под наем в център. статута му е за заведение, но не е работило, като такова. цена по договаряне. за ремонт. на шпакловка и замазка. височина 2.60. има въздуховод за аспирация. трифазен ток. електрическата инсталация, трябва да се доизгради.

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Левски, едностаен, наем: 511 евро, площ: 15кв.м

дава под наем, скара, павилион, бърза закуска, заведение, оборудван за скара на дървени въглища на оживена главна улица в квартал левски. павилиона е 15 кв.м. с място отпред за две маси с пейки. наем 2000 лева.

Дава под наем заведение в София квартал: Дружба 1, едностаен, наем: 1680 евро, площ: 105кв.м

заведение под наем, пицария под наем, самостоятелна сграда, оборудвана пицария, салон-105м2, градина-100м2, теракот и латекс, wc(теракот/фаянс)

Дава под наем автосервиз в София квартал: Слатина, едностаен, наем: 700 евро, площ: 85кв.м

дава под наем помещение в квартал слатина, с лице на главна улица, подходящо за сервиз, магазин, гумаджиино, офис и др. локацията е подходяща както за магазин, така и за сервиз за гуми или заведение