Агенция за недвижими имоти Кроспойнт

 
 
Агенция за недвижими имоти Кроспойнт дава под наем заведения в София: заведения, заведения в офис сгради, сладкарници, кафенета, бързи закуски и ресторанти. За да заредите детайлно търсене, моля използвайте нашата търсачка.

Дава под наем заведение в София квартал: Овча купел 1, едностаен, наем: 1000 евро, площ: 150кв.м

търговски обект, заведение под наем, кафе-аператив с градина отпред. сот, видеонаблюдение, вентилация и климатизация. състои се от салон 100 кв.м. включващ барплот, кухненски бокс, съблекалня, 2 wc, склад в сутерен с площ 50 кв.м.

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Център, едностаен, наем: 1000 евро, площ: 75кв.м

дава под наем оборудвана бърза закуска в центъра има аспирация, скари на дървени въглища, плочи, работни маси, 5 мивки, 2 хладилника и др. на ъгъла на 2 улици е с 12 метра витрини.

Дава под наем заведение в София квартал: Център, едностаен, наем: 4000 евро, площ: 170кв.м

заведение под наем в град софия, център, вътрешна част и кухня около 170 кв.м. и градина 200 кв.м.

Дава под наем заведение в София квартал: Център, едностаен, наем: 600 евро, площ: 100кв.м

помещение под наем за заведение, без готвене, магазин, офис. в център, до сточна гара. подходящо за кафе или заведение за бързо хранене за сандвичи, както и за друг вид бизнес. няма аспирация.

Дава под наем павилион в София квартал: Дружба 1, едностаен, наем: 205 евро, площ: 17кв.м

павилион под наем, бърза закуска, гранитогрес и дървена облицовка, ползва се wc в съседно заведение

Дава под наем заведение в София квартал: Дружба 1, едностаен, наем: 750 евро, площ: 100кв.м

заведение под наем в дружба 1. обзаведено кафе с градина, с барплот, вътре 8 маси, общо30 места, отвън 6 маси общо 30 места.

Дава под наем заведение в София квартал: Медицинска академия, едностаен, наем: 550 евро, площ: 80кв.м

дава под наем заведение, кафене до медицинска академия. може да се ползва и заедно с прилежащ в съседство магазин с квадратура 70 кв м. може да се ползва и тротора за маси и столове, но се изисква разрешително.

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Бъкстон, едностаен, наем: 300 евро, площ: 54кв.м

дава под наем бърза закуска, заведение, магазин, офис в бъкстон, на две нива подходящо за офис, магазин, салон за красота и др. с площ 37 м2 партерно ниво на кота 0, и 17м2 в сутерн на ниво -1, с разрешителни по документи за учебен развлекателен център

Дава под наем заведение в София квартал: Център, едностаен, наем: 600 евро, площ: 100кв.м

търговски обект със статут на заведение, бистро на три нива. витрина 4м с лице на улица с човекопоток, комуниктивно място, до метростанция сердика. състои се от салон на кота 0, с малка кухня с аспирация-46 кв.м. със стълба ет. 1 20 кв.м , в сутерен 25

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Младост 3, едностаен, наем: 500 евро, площ: 107кв.м

дава под наем заведение за бързо хранене. бърза закуска под наем в софия, младост 3. заведение в в офис сграда, ново строителство, чиста площ 73м2, идеални части 34.10 м2. находящо се на кота -1, с прилежаща площ пред заведението за поставяне на маси.

Дава под наем заведение в София квартал: Център, тристаен, наем: 750 евро, площ: 180кв.м

дава под наем заведение с кухня, бар, винарна, в софия, център, в близост до операта, на много комуникативно място, находяшо се в сутерен, състои се от две зали по 60 кв.м., кухня 60 кв.м. и wc.

Дава под наем заведение в София квартал: Дървеница, едностаен, наем: 850 евро, площ: 200кв.м

дава под наем оборудвано заведение с кухня и градина в софия, дървеница. салон 120 кв.м. на кота 0, стълби към втори етаж, с площ около 80 кв.м., има кухня с аспирация, размери на кухнята около 5х3 м., има градина окло 280 кв.м. с летен бар и беседки.

Дава под наем автомивка в София квартал: Манастирски ливади, шест-стаен, наем: 5000 евро, площ: 477кв.м

автомивка под наем в град софия, в кв. манастирски ливади, с голямо лице в момента е с действащ бизнес.

Дава под наем заведение в София квартал: Овча купел 1, едностаен, наем: 400 евро, площ: 120кв.м

дава под наем кафе клуб-спа център с физиотерапия, оборудван и обзаведен, сауна, парна баня и хидромасажна вана. в момента има статута на кафе клуб и спа център. настилките са в по-голямата част теракот и нов мокет в кафето

Дава под наем заведение в София квартал: Овча купел, едностаен, наем: 650 евро, площ: 118кв.м

дава под наем заведение в кв. овча купел, софия. помещението е с акт16, удобно за паркиране с витрина 5м дължина със статут за сладкарница.

Дава под наем бърза закуска в София квартал: Левски, едностаен, наем: 1023 евро, площ: 15кв.м

дава под наем, скара, павилион, бърза закуска, заведение, оборудван за скара на дървени въглища на оживена главна улица в квартал левски. павилиона е 15 кв.м. с място отпред за две маси с пейки. наем 2000 лева.

Дава под наем заведение в София квартал: Обеля 2, едностаен, наем: 175 евро, площ: 20кв.м

дава магазин, офис, заведение в квартал обеля 2, софия.статут на търговски обект, вода, ток, едно помещение, барплот, wc, площадка за масички пред него. подходящ за плод и зеленчук, аптека, магазин за един лев

Дава под наем заведение в Банкя квартал: Център, едностаен, наем: 1049 евро, площ: 100кв.м

заведение под наем. самостоятелна сграда, разрешителни, вентилация, трифазен ток, кухня и салон-теракот и латекс, wc(теракот/фаянс), градина-40 места

Дава под наем заведение в София квартал: Младост 1, едностаен, наем: 1850 евро, площ: 330кв.м

дава под наем заведение, кафе-бар. в самостоятелна сграда с офиси и магазини. вентилация и аспирация. трифазен ток салон на партерен етаж 115 кв.м., кухненски бокс 15 кв.м. и полуетаж 70 кв.м. и офис 14 кв.м., градина 115 кв.м. с навес и плъзгащи витрини.

Дава под наем заведение в София квартал: Младост 4, тристаен, наем: 600 евро, площ: 63кв.м

дава под наем заведение, кафе - сладкарница, в младост 4. има възможност за градина отпред, за която се заплаща допълнително наем към общината.